چند اشتباهات رایجی که در هنگام اتو کشیدن لباس نباید انجام دهیم!
یک لباس زیبا زمانی جذابیت و زیبایی آن کامل میشود که آراسته و مرتب باشد و چروک نداشته باشد چرا که چروک بودن لباس زیبایی لباس را بر هم میزند که علاوه بر آن احساس ناخوشایندی به فرد میبخشد.
چروک و مچاله بودن به رغم اینکه در ظاهر فرد تاثیر منفی خواهد گذاشت منجر به کاهش عمر خود نیز میشود پس برای حل این مشکل و داشتن لباس هایی آراسته و عاری از هر گونه چروک باید آن ها را اتو بکشید. امروزه استفاده از انواع اتوی لباس بسیار کاربردی است و برای از بین بردن چروک لباس ها ، بخشیدن ظاهری مناسب به لباس مورد استفاده قرار میگیرد.
اتو کشیدن لباس ها اصولی دارد و باید به طور صحیح انجام شود اما تنوع پارچه ها ، تنظیمات خود اتو همچنین سخت بودن اتو کردن قسمت هایی از لباس و عدم آگاهی منجر به اشتباهاتی در اتو کشیدن لباس میشود این امر اگر به طور صحیح انجام نشود موجب آسیب رساندن به لباس میشود. پس برای جلوگیری از این امر و جلوگیری از چند اشتباه رایج در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
چند اشتباه رایجی که در هنگام اتو کشیدن لباس نباید انجام دهیم عبارتند از :
الف ) برای اتو کشیدن بعد از شستشوی لباس نگذارید لباس هایتان کاملاً خشک شوند :
اتو کشیدن لباس ها به منظور حالت بخشیدن به لباس هایی که حالت اولیه و زیبایی خود را به سبب چروک شدن از دست داده اند انجام میشود. در صورتی که لباس به طور کامل خشک شده باشد و بخواهید آن را اتو بکشید ، اتو کشیدن به امری سخت مبدل میشود چرا که لباس های خشک در برابر اینکه یک حالت تازه به خود بگیرند مقاوم هستند و در برابر اتو و شکلی تازه به خود گرفتن مقاومت میکنند.
با این وجود زمانی لباس های خود را اتو کنید لباس تان هنوز نم دار و مرطوب است چرا که این امر در کشیدن اتو به روش صحیح و آسان تر کردن این امر موثر است و بعد از اتو کشیدن لباس برای اینکه زیبایی و آراسته بودن آن ماندگار تر باشد آن ها را آویزان کنید.
ب ) بعد از شستن لباس ها از قرار دادن بلافاصله آن ها در سبد جلوگیری کنید :
افراد به طور معمول و از روی عادت بلافاصله بعد شستن لباس ها چه به صورت دستی و چه در ماشین لباسشویی آنها را در یک سبد میگذارند انجام این کار به مچاله شدن و چروک بیشتر لباس منجر میشود پس برای اینکه زمانی را که صرف اتو کشیدن لباس میکنید کاهش یابد و از ایجاد چروک های اضافی روی لباس خودداری شود لباس را بعد از شستشو بلافاصله داخل سبد نگذارید بلکه لباسها را بتکانید و لباس ها را با دست صاف کنید قسمت هایی را که لوله شده اند باز کنید تا فرایند اتو کشیدن سریع تر و بهتر انجام شود.
پ ) ماشین لباسشویی را بیش از حد از لباس پر نکنید :
بعضی افراد تصور میکنند که با پر کردن ماشین لباسشویی از لباس در وقت و زمان و مصرف انرژی جلوگیری میکنند این در حالی است که اگر ماشین لباسشویی زیاد پر از لباس باشد بعد از شست و شوی آن ها به زمان و صرف انرژی بیش تری برای اتو کشیدن لباس ها نیاز خواهد بود و چروک های بزرگ و سخت تری بر روی لباس ایجاد میشود.
پس برای جلوگیری از هدر دادن وقت و جلوگیری از چروک های اضافی ماشین لباسشویی را تا ظرفیت کامل آن پر نکنید.
ت ) استفاده از آب سخت و دارای املاح برای اتو کشیدن لباس مناسب نیست :
در صورتی که در منطقه ای زندگی میکنید که آب آن دارای املاح معدنی است و آب سختی است بهتر است که از آن آب برای اتو استفاده نکنید و به جای آن از آب مقطر استفاده شود چرا که آب سخت و دارای املاح منجر به ایجاد مشکلاتی در دستگاه اتو میشود.
ج ) زود به زود از آهار اتو استفاده نکنید :
آهار زنی با وجود اینکه اقدام مناسبی و به اتو کشیدن اصولی کمک میکند باید در مواقع مناسب از آن استفاده کرد تا اینکه لباسی آراسته تر آماده شود.
برای اینکه بهترین نتیجه به دست آید بعد از اسپری کردن برای اینکه مواد به خوبی در بافت لباس جذب شود چند ثانیه صبر کنید و سپس عمل اتو کشیدن لباس را ادامه دهید.
ح ) از اتو کشیدن لباس های ضخیم و سنگین در ابتدا جلوگیری کنید :
در صورتی که مقدار زیادی از انواع لباس دارید برای اتو کشیدن ابتدا از لباسهای نازک و سبک شروع به اتو کشیدن کنید سپس به سراغ لباس های ضخیم بروید. در ضمن توجه به این نکته که لباس هایی که دارای الیاف مصنوعی و حریر و نازک هستند را با درجه حرارت پایین اتو بکشید لباس هایی که پشمی هستند باید با درجه حرارت متوسط اتو شوند و همچنین لباس هایی که دارای جنس نخ و لینن هستند را می توانید با درجه حرارت بالا هم اتو کنید.